dijous, 20 de juny del 2013

80.000

Compatriotes,

Ja sabem quin preu té l'honor de la cap de la delegació del partit dels sobres a Catalunya: 80.000 euros

80.000 euros és la xifra que rebrà la senyora delegada per a que el cas d'espionatge no arribi a judici. 

80.000 monedes per danys i perjudicis i intromissió a l'honor, intimitat i el dret a la pròpia imatge.

No ens preguntem si és una gran quantitat de diners. Ni tampoc preguntem quantes coses i objectes es poden comprar amb aquests diners.  Creiem que aquesta  no és la qüestió. 

Però sí que podem parlar de valors. Potser aquestes 80.000 monedes compren consciències. Potser la temença de que s'airegin coses que es van dir i que no s'haurien d'haver dit. Vés a saber.

El que és curiós és que l'acord, com diuen els mitjans de comunicació, arribi quan anava a obrir-se el secret de sumari. Curiós que, quan s'anaven a fer públiques les actes del procés i el seu contingut, s'arribi a un acord i aquí quedi tot tapadet. I a més, s'estableix que les gravacions no es poden fer públiques, però els jutjats espanyols no es caracteritzen per ser hermètics a les actes i potser algun dia ho sabrem si algú, després de fer efectiu el pagament d'aital quantitat de monedes, es decideix a filtrar-ho al mitjà més adient per a que sigui publicat. I si es publiqués, que ho fos en la seva totalitat, fins a la última coma.

Per què, quan hom afirma que vol anar fins al final de l'assumpte i accepta una contraprestació per a, justament tot el contrari, aquí alguna cosa grinyola. En grinyolen 80.000.

Només recordar la dita: "Som amos dels nostres silencis i esclaus de les nostres paraules".


Guanyarem!

1 comentari:

  1. Ara amb els 80.000 podrà pagar els rebuts de hipoteca que encara no ha començat a pagar .
    Fins en això tenen privilegis , tu no pagas el primer rebut i ja venen amb interessos i demés . Tant de bo arrivi aviat la independència. Una abraçada //*//

    ResponElimina