dimecres, 17 d’abril del 2013

Una d'institucions

Compatriotes, 

Fa dies que venim denunciant la política comunicativa del GrupoGodó expressat a partir d'articles pretesamet informatius, opinions i tertúlies de ràdio i tv. Els mariachis. Estan en plena forma contra el M.H President Mas, el seu soci Junqueras i l'Acord de Governabilitat firmat després de les eleccions del 25-N. 

Van passar per alt que alguns càrrecs d'Unió tenien responsabilitats en un cas de corrupció molt famós. I després del judici, els capitosts més visibles del grupo van anar a dinar amb els dos personatges, alts càrrecs, del partit. Conjura? Conxorxa?

És ben visible que després d'aquell dinar, el to del mitjans del Grupo va canviar i també la seva orientació. Però, però, no se'n surten de cap de les maneres ja que el missatge que ens vénen no cola. No ens el creiem. Per molt que el repeteixin, la política goebbleliana ja està demodé. Però ells segueixen i segueixen. Són insaciables. Volen sang i fins que no estiguin sadollats en el seu desig de fer saltar pels aires l'Acord de governabilitat, no pararan. 

Però contra aquestes polítiques comunicatives, la resistència que estan oposant els ciutadans tal i com diuen les últimes enquestes d'opinió no baixa. Tot el contrari. La tendència és a mantenir-la i augmentar-la.

Ara, estan en un altre nivell, el més alt.

El cap del govern del país veí es va reunir amb el capo del Grupo. I amb un altre, el màxim responsable del que un dia va ser la màxima institució financera de la Nació -amb seu a l'Avinguda Diagonal de Barcelona- i on molts hi dipositaven els seus diners, confiaven en la institució. 

Però allò van ser altres temps. La institució es va espanyolitzar a marxes forçades gràcies als seus dirigents que van portar a terme una política econòmica destinada a acomplir els desitjos polítics més obscurs.

I fruit d'aquesta política, la institució, va començar a vendre les famoses participacions preferents -4.800 milins d'euros en total!-, van patrocinar euips de futbol i seleccions espanyoles i a invertir en empreses espanyolíssimes: Telefònica -Movistar-, Repsol i altres. 

Va girar l'esquena a aquells que havien confiat en ella. Què hi farem!  
Cadascú amb la seva empresa fa el que vol. I els clients també, oi?

A casa, primer ens miràvem el programa estrella de la cadena, però de fa dies, ja no ens mirem el programa. De tant en tant mirem alguna de les tertúlies, però sempre depèn de qui s'assegui a taula. Quan el personatge és un dels membres de la caverna espanyolista o algú dubtós, el comandament canvia, ell solet, a la pública nacional o la de Barcelona. 

Respecte de la institució financera, el saldo és el mínim.

Acabarem desintonitzant aquests canals i deixant de posar els nostres diners o retirar-los.
Doncs...


Malgrat ells, 


Guanyarem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada