divendres, 26 d’abril del 2013

No ens en sabem avenir

Compatriotes,

Aquesta nit ens hem quedat de pedra. Hem vist -oh pecat! i disculpeu- la tertúlia de 8aldia a la tele de Can Godó. Hi apareixien en Lluís Foix, en Joan Josep Queralt i en Manuel Milián Mestre.

El fet és que el primer ha afirmat que havia d'anar a fitxar a la Plaça Medinacelli, on hi ha la seu del Registre Civil i presentar-se per a passar la fe de vida

Espereu, espereu... no correu! Sí, sí, heu llegit bé. La fe de vida. I ens preguntem, si aquest bon home ha de passar la fe de vida està jubilat, com ha corroborat ell mateix. I si està jubilat, quan apareix al programa del mariachi Cuní, en qualitat de què hi va -laboralment parlant-? Cobra? No cobra? Hi va per amor a la càmera? Potser a la pantalla? 

I si cobra, com ho fa? 

No ens acabem d'explicar que a Catalunya ocorrin aquests fets. I ens preguntem: per què un senyor gran apareix per la tele quan està ple d'analistes més joves? 

No tenim res en contra d'aquest senyor. Ens resulta entranyable. És l'avi que molts voldríem tenir a les nostres vides. Aquell avi que t'explica mentre t'ofereix un Werter's Original, les batalletes de quan era jove i vivia en un poble de la plana de Lleida després de la guerra  que ens van fer els nostres veïns.

Petites coses que passen als mitjans a la nostra Nació dels quals, no ens en sabem avenir.

 
Guanyarem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada