divendres, 8 de març del 2013

Dies moguts

Compatriotes, 

Aquesta setmana han passat tres coses que fan que la neurona hagi patit un sobresalt. 

La primera ha estat la quantitat de bestieses que han sortit per la boca d'un subjecte abjecte i ple d'inquina cap al cap del Govern de la Nació Catalana i per extensió cap al poble que ell representa.

El fet és que aquest tipus de subjectes n'hi ha amb certa abundància. I no precisament a Catalunya, sino al país veí. Però ens afecten perque, a dia d'avui encara no ens hem desfet d'aquell jou insuportable. És asfixiant. És penós. És vergonyós. És indecent. 

Però què s'han cregut? Quin carai s'han cregut que són? Homenots vils i repulsius que només coneixen l'insult, l'amenaça, la baixesa i l'odi. Quin fàstic. 

La segona ja és més greu. És la concentració convocada  per la secció de la Policia del sindicat UGT. Quina barra! I com que el sindicat de la Policia-ME els ha tillat de venuts, s'han fet enrera. A més de barra, barruts! 

I la tercera és la concentració dels farmacèutics. Aquesta és per cantar bingo! Cert que tenen un acord amb el Govern de la Nació i aquest no paga, no perque vulgui deixar de fer-ho. Sinó perque l'escanyament financer i econòmic al que és sotmès el nostre Govern pel gobierno de la metrópoli ja comença a tocar el que no sona. 

Tres fets que fan pensar que estem plens d'infiltrats, d'agents, d'espies que treballen fort en contra, no ja del procés cap a la recuperació de la sobirania, sino de la pròpia democràcia que diuen defensar, però és clar, quan apareixen personatges amb estrelles de quatre puntes dient que és més important el seu tros que la democràcia ja tenim més que un problema. Tenen un problema. I dels grossos. 

Europa calla, però és clar, si resulta que el regne veí és el que més incompliments de resolucions de la Unió ha fet i encara els raja la mamella de tot tipus de Fons financers, 10.000 milions d'euros!, per al desenvolupament, què hem de pensar? Que Europa permet de tot i més al regne. I ja només per això, aquesta Europa no ens interessa. 

Potser que quan assolim la LLIBERTAT, ni caldrà que ens expulsin de la Unió, cosa que no està prevista en cap tractat com diu alguna política espanyola mentidera que seu al Parlament de la Nació, sinó que nosaltres solets marxem d'aquest club que actua com un clan mafiós com va demostrar la professora Elvira Méndez al programa de Jaume Barberà, dimecres passat, 6 de març de 2013.

Podeu veure el programa clicant l'enllaç:



Guanyarem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada